10 Gündür Los Angeles'ta Kayıp Olan Kerem Karataş'tan Acı Haber Geldi!

Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde bulunan Los Angeles kentinde kaybolan ve yaklaşık 10 gündür kayıp olan Kerem Karataş’tan kötü haber geldi. Karataş'ın cesedi, California'da bir nehirde bulundu.

10 Gündür Los Angeles'ta Kayıp Olan Kerem Karataş'tan Acı Haber Geldi!
09 Temmuz 2024 - 01:01 - Güncelleme: 09 Temmuz 2024 - 01:15

Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde bulunan Los Angeles kentinde kaybolan ve yaklaşık 10 gündür kayıp olan Kerem Karataş’tan kötü haber geldi. Henüz 20'li yaşlarının başında olan Karataş'ın cesedi, California'da bir nehirde bulundu. Yetkililer, gencin boğularak öldüğünü tespit etti.

Ailenin Acısı Büyük

Türkiye'de yaşayan Kerem Karataş'ın babası, oğlunun ani ölümü karşısında büyük bir şok ve üzüntü yaşadıklarını ifade etti. Aile, cenazenin Türkiye'ye nakli için gerekli işlemleri başlatmış durumda. 

Yaklaşık 1 yıldır ABD’de yaşayan Karataş'ın ölümüyle ilgili detaylar hala netleşmedi. Aile, yetkililerin verdiği bilgiye göre, ölüm raporunun hazırlanmasının 45 günü bulabileceğini, ancak cenazenin bu süreyi beklemeden Türkiye'ye gönderilmesi için çalışıldığını belirtti. Los Angeles Başkonsolosluğu ile irtibat halinde olan aile, cenazenin Türkiye'ye nakli için maddi destek kampanyası başlatmayı da düşünüyor.

Yardım Kampanyası Başlatılıyor!

Kerem Karataş'ın California'da hiç akrabası veya yakını bulunmadığını belirten acılı baba, "Burada bize yardım edecek kimsemiz yok. Konsolosluk ve hayırsever insanlardan gelecek yardımlara muhtacız. Eğer maddi imkanımız olsaydı, zaten oğlumuzu buraya göndermezdik. Ama şimdi mecburuz, oğlumuzu Türkiye'ye getirmek zorundayız," diye konuştu.

Kerem Karataş'ın trajik ölümü, ailesini ve sevenlerini derin bir yasa boğdu. Aile, oğullarının cenazesini bir an önce Türkiye'ye getirip, onu son yolculuğuna uğurlamak istiyor. Bu zorlu süreçte, Türk toplumunun ve hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyuyorlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com