10 Yaşındaki Sosyal Medya Fenomeni Hayatını Kaybetti

Kanadalı sosyal medya fenomeni Bella Brave, nadir görülen üç hastalıkla verdiği mücadele sonucu 10 yaşında hayatını kaybetti.

10 Yaşındaki Sosyal Medya Fenomeni Hayatını Kaybetti
18 Temmuz 2024 - 22:32 - Güncelleme: 18 Temmuz 2024 - 22:44

Kanadalı sosyal medya fenomeni Bella Brave, nadir görülen üç hastalıkla verdiği mücadele sonucu hayatını kaybetti. On yaşındaki Bella, cücelik, ağır kombine bağışıklık yetmezliği ve bağırsakları etkileyen Hirschsprung hastalığı ile uzun süredir mücadele ediyordu.

Bella'nın annesi Kyla Thomson, kızının geçtiğimiz pazar günü tıbbi olarak komaya sokulduktan sonra vefat ettiğini açıkladı. Thomson, Instagram hesabından yaptığı duyuruda, Bella'nın Toronto'daki bir hastanede akciğer enfeksiyonu tedavisi gördüğünü ancak ne yazık ki kurtarılamadığını belirtti.

Bella Brave, sosyal medya platformlarında yaptığı içeriklerle geniş bir hayran kitlesi edinmişti. Özellikle 2021 yılında TikTok'ta popülerlik kazanan Bella ve annesi, hastane süreçlerini ve Bella'nın tedaviyle geçirdiği zamanı paylaşarak farkındalık oluşturmuştu.

Saskatchewan Başbakanı Scott Moe, Bella'nın ölümü üzerine Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bella'nın etkisi her zaman hissedilecek. Onun cesareti ve kararlılığı, birçok kişiye ilham oldu" ifadelerine yer verdi.

Jim Pattison Çocuk Hastanesi Vakfı, Bella'nın anısını yaşatmak için çaba göstereceklerini belirterek, "Bella, 'cesur' kelimesini zor zamanlarda başkalarını nasıl güçlendirdiğiyle tanımlanıyor" dedi.

Bella Brave'ın ölümü, sosyal medya ve sağlık camiasında derin üzüntüye yol açtı. Bella'nın nadir hastalıklarla mücadelesi ve bu süreçteki kararlılığı, onu bir ilham kaynağı haline getirmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com