12 Yaşındaki Çocuk, Babasına Saldıran Ayıyı Vurdu!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Wisconsin eyaletinde yaşayan 12 yaşındaki Owen Bejerman ve babası, yasal bir av gezisi sırasında ayı saldırısına uğradı. 12 yaşındaki Bejerman, babasına saldıran ayıyı vurdu.

12 Yaşındaki Çocuk, Babasına Saldıran Ayıyı Vurdu!
24 Eylül 2024 - 23:27 - Güncelleme: 24 Eylül 2024 - 23:37

Amerika Birleşik Devletleri’nin Wisconsin eyaletinde yaşayan 12 yaşındaki Owen Bejerman ve babası, yasal bir av gezisi sırasında korkunç bir olay yaşadı. 

Owen, babası Ryan Bejerman ile birlikte avlandıkları sırada 91 kilogram ağırlığında bir ayıyla karşılaştı. Owen, ayıya ateş ederek yaraladı; ancak ayı ormana kaçtı. İkili, ayıyı takip etmeye başladı. Bir açıklıkta, ayı 43 yaşındaki baba Ryan Bejerman’a iki metre mesafeden saldırdı.

Babasına Saldıran 91 Kiloluk Ayıyı Vurdu!

Ryan, tabancasıyla sekiz el ateş ettiğini ancak isabet ettiremediğini belirtti. Ayı, üzerine atladığı babayı karnından, kolundan ve bacağından ısırdı. Ryan, "Tabancamla ayıya vurmaya başladım, tuğladan duvara vurmak gibiydi" dedi. 12 yaşındaki Owen, tam bu sırada 91 kiloluk ayıyı vurarak öldürdü. 

43 yaşındaki baba Ryan Bejerman, “Owen bir kahraman. Ayıyı vurdu ve tam üzerimdeyken öldürdü. Merminin ayıyı delip geçtiğini hissettim” dedi. Kolundan ve bacağından ciddi bir şekilde yaralanan baba, hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavisi başlatıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com