16 yaşındaki öğrencisine uygunsuz videolarını gönderdi!

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan olay pes dedirtti. Missouri’de öğretmenlik yapan bir kadının, öğrencisine müstehcen fotoğraflar yolladığı ve kocası yokken eve davet ettiği iddia edildi. 

16 yaşındaki öğrencisine uygunsuz videolarını gönderdi!
24 Kasım 2023 - 23:42

Missouri’de 24 yaşındaki öğretmen Rikki Lynn Laughlin’in, 16 yaşındaki öğrencisine müstehcen görüntüler yolladığı ortaya çıktı. Yetkililer, yaşanan olayın ardından genç öğretmen hakkında soruşturma başlattı. Soruşturmayı yürüten polisler, Laughlin’in lise öğrencisine gönderdiği fotoğraflardan bazılarını tespit etti.

ÖĞRENCİDEN DE MÜSTEHCEN FOTOĞRAFLAR İSTEDİ

Laughlin’in, lise öğrencisine müstehcen fotoğraflar göndermeden önce, sosyal medya üzerinden iletişim kurduğu tespit edildi. Daha sonra öğrencisi ile sohbet etmeyi sürdüren kadının, Snapchat adlı uygulama üzerinden cinsel ilişki oyuncağı ile çekilmiş videolar ve fotoğraflar gönderdiği aynı şekilde öğrenciden de bu tarz görüntüler göndermesini istediği öğrenildi. Laughlin insanların bunu öğrenmesi halinde hapse gireceği korkusuyla öğrenciye görüntüleri silmesini söyledi. Ancak öğrencinin bazı fotoğrafları silmediği anlaşıldı.

ÖĞRENCİSİYLE BİRLİKTE OLMAK İSTEDİ

Maries County Şerif Ofisi tarafından yapılan açıklamada, ismi açıklanmayan öğrencinin, fotoğraflardan sonra olayların hızlı ilerlediği ve Laughlin ile öpüştüklerini söylediği ifade edildi. Öte yandan genç öğrenci, Laughlin’in kocası yokken onu eve davet ettiğini ve birlikte olmak istediğini belirtti. Eve giden genç, kendini rahat hissetmediğini belirterek kadının isteğini reddetti. 

Polis soruşturmanın ardından Rikki Lynn Laughlin’i gözaltına aldı. 20 Kasım’da mahkemeye çıkan kadının kefalet tutarı olarak 100 bin dolar belirlendi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com