16 Yaşındaki Öğrencisiyle İlişkiye Girdi: Tüm Sınıf Gözcülük Yaptı!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletinde matematik öğretmeni olan 26 yaşındaki Hailey Clifton-Carmack, 16 yaşındaki bir öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi, diğer öğrenciler ise gözcülük yaptı.

16 Yaşındaki Öğrencisiyle İlişkiye Girdi: Tüm Sınıf Gözcülük Yaptı!
13 Eylül 2024 - 23:32 - Güncelleme: 13 Eylül 2024 - 23:37

Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri eyaletinde matematik öğretmeni olan 26 yaşındaki Hailey Clifton-Carmack, 16 yaşındaki bir öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmekle suçlandı ve suçunu kabul etti.

Akılalmaz olay, Aralık ayında mağdur öğrencinin sırtındaki çiziklerin fark edilmesiyle ortaya çıktı. İlişkinin okul saatlerinde yaşandığı ve diğer öğrencilerin bu olayda gözcülük yaptığı belirtildi. 

Suçlamaları ilk başta reddeden öğretmen, telefonundaki mesajlar ortaya çıkınca suçunu kabul etmek zorunda kaldı. Mahkeme belgelerine göre öğretmen, öğrencinin dikkatini çekmek için dar ve dekolte kıyafetler giyiyordu.

Öğretmen ve 16 yaşındaki öğrencinin yaşadığı bu ilişkinin, mağdur öğrencinin babası tarafından bilinmesi ise olayı daha da çarpıcı bir hale getirdi. Baba Mark Creighton, "Arkamdan yapacaklarsa, olmasına izin verebilirim" diyerek durumu savundu. 

Görevden uzaklaştırılan öğretmenin 4 yıla kadar hapis cezası alması bekleniyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com