2 Yaşındaki Kız Çocuğu Kaçırıldı: Yetkililer, Mesaj Yoluyla Halktan Yardım İstedi!

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde yetkililer tarafından yayınlanan uyarılarla aranan bir kişi, 2 yaşındaki bir çocuğu kaçırdığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Arama sırasında bölge sakinlerinin cep telefonlarına bildirim gönderildi.

2 Yaşındaki Kız Çocuğu Kaçırıldı: Yetkililer, Mesaj Yoluyla Halktan Yardım İstedi!
28 Haziran 2024 - 21:23 - Güncelleme: 28 Haziran 2024 - 21:36

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde yetkililer tarafından yayınlanan uyarılarla aranan bir kişi, 2 yaşındaki bir çocuğu kaçırdığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Gece saatlerinde New York ve New Jersey bölgelerinde yaşayan kişilerin cep telefonuna uyarı mesajı gönderildiği belirtildi. Paterson polisi, 33 yaşındaki Junior Nunez'i Amber Uyarısı'nın yayımlanmasından birkaç saat sonra gözaltına aldı.

Paterson'daki polis memurları, 34 yaşındaki bir kadın ve çocuğunun silah zoruyla kaçırıldığı ve arabalarının gaspedildiği bilgisini aldıklarını belirtti. Olaydan birkaç saat sonra kurtarılan anne ve çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirdi.

Kaçırma suçlamalarına ek olarak, Nunez'e karşı araç gaspı, yasa dışı silah bulundurma ve çocuğun refahını tehlikeye atma gibi suçlamalar da yöneltildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com