20 Yıldır Aranan Kadının Cesedi Dondurucudan Çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin, Colorado eyaletindeki bir evin dondurucusunda 20 yıl sonra ortaya çıkan korkunç bir bulgu, ülkede büyük bir yankı uyandırdı.

20 Yıldır Aranan Kadının Cesedi Dondurucudan Çıktı
13 Ekim 2024 - 15:34 - Güncelleme: 13 Ekim 2024 - 16:16

Amerika Birleşik Devletleri'nin, Colorado eyaletindeki bir evin dondurucusunda 20 yıl sonra ortaya çıkan korkunç bir bulgu, ülkede büyük bir yankı uyandırdı. Müfettişler, 2005 yılında kaybolan 16 yaşındaki Amanda Leariel Overstreet'in başı ve ellerinin, bu yılın başlarında satılan bir evde bulunduğunu açıkladı.

Mesa County Şerif Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre, Overstreet'in kalıntıları, evin önceki sahibinin kızı olarak belirlendi. Amanda'nın, en son Nisan 2005'te görüldüğü belirtiliyor. Evin önceki sahibi Bradley David Imer, 2021'de Covid-19'dan hayatını kaybetmişti. Imer'in ölüm belgesinde, Leanne Overstreet adında bir eşinin olduğu bilgisi yer alıyor; ancak Leanne ile Amanda'nın akrabalığı henüz kesinlik kazanmadı.

Korkunç keşif, bir kişinin evin yeni sahibinden ücretsiz buzdolabı talep etmesiyle ortaya çıktı. Yetkililer, olayın bir cinayet olarak değerlendirildiğini ve soruşturmanın sürdüğünü duyurdu. Amanda'nın kaybolduğuna dair yıllardır herhangi bir kayıt bulunmaması, durumu daha da gizemli hale getiriyor.

Mesa County Şerif Ofisi, evin yeni sahibinin ve komşularının mahremiyetine saygı gösterilmesi gerektiğini vurgulayarak, olaya dair fotoğraf çekilmemesi ve evin önünden geçilmemesi gerektiğini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com