227 Yolculu ABD Uçağında, Bozuk Yemek Skandalı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde, 277 yolculu Delta Havayollarına ait uluslararası bir uçak, yolculara bozulmuş yemeklerin servis edilmesi sonucu acil iniş yapmak zorunda kaldı. 

227 Yolculu ABD Uçağında, Bozuk Yemek Skandalı!
04 Temmuz 2024 - 21:32 - Güncelleme: 04 Temmuz 2024 - 21:38

Amerika Birleşik Devletleri'nde 277 yolculu Delta Havayollarına ait uluslararası bir uçak, yolculara bozulmuş yemeklerin servis edilmesi sonucu acil iniş yapmak zorunda kaldı. 

Delta Havayolları'nın 136 sefer sayılı uçağı, Michigan eyaletindeki Detroit Metropolitan Wayne County Havalimanı'ndan Hollanda'ya gitmek üzere yola çıktı. Ancak uçakta sunulan yiyeceklerin bozulmuş olduğunun anlaşılmasının ardından uçak, New York'taki JFK Havalimanı'na yönlendirildi. 

Delta Havayolları sözcüsü, "Detroit'ten Amsterdam'a giden 136 sefer sayılı Delta uçuşu, uçak içi ana kabin yemek servisinin bir kısmının bozulduğuna dair raporların ardından New York JFK'ye yönlendirildi." açıklamasında bulundu.

Yetkililerin bildirdiğine göre uçakta 277 yolcu bulunuyordu; ancak kaç kişinin bozulmuş yiyecekleri tükettiği bilinmiyor.

New York ve New Jersey Liman İdaresi'nden bir sözcü ise yaptığı açıklamada, "İniş sırasında 10'u uçuş ekibi üyesi ve 14'ü yolcu olmak üzere 24 yardım vakası meydana gelmiş ve bunların tamamı tıbbi yardım almayı reddetmiştir." dedi.

Liman İdaresi'ndeki sözcü ayrıca, "Yolculara otel odaları ve ulaşım sağlandı ve varış noktalarına devam etmeleri için yeniden rezervasyon yapılacak." diye ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com