50 Cent Trump'ın Yüzünü Aldbüm Kapağı Yaptı!

Amerika Birleşik Devletleri Massachusetts eyaleti Boston şehrinde konser veren 50 Cent, 'Many Men' şarkısını seslendirirken sahnede Donald Trump'ın yüzünü albüm kapağına koydu.

50 Cent Trump'ın Yüzünü Aldbüm Kapağı Yaptı!
15 Temmuz 2024 - 11:20 - Güncelleme: 15 Temmuz 2024 - 11:32

50 Cent , eski başkana yönelik suikast girişiminin ardından, "Get Rich or Die Tryin'" albümünün ikonik kapağına Donald Trump'ın yüzünü koydu.

Rapçi, cumartesi gecesi Boston'daki konserinde 2003 çıkışlı ilk albümünden "Many Men" şarkısını seslendirirken düzenlenmiş bu fotoğrafı yayınladı.

Trump'ın yüzü, kurşunla parçalanmış gibi görünen camın arkasında duran 49 yaşındaki hip hop yıldızının üstü çıplak, keskin hatlı vücuduna photoshoplandı.

"Many Men" adlı parça, eski başkanın cumartesi günü düzenlediği kampanya mitingindeki silahlı saldırıya bir gönderme gibi görünüyor.

Genius'a göre şarkının sözleri şöyle : "Birçok adam benim için ölüm istiyor / Gözümde kan var dostum, ama göremiyorum / Kaderimde olan şey olmaya çalışıyorum."

Rapçi ayrıca cumartesi gecesi viral olan kapağın bir fotoğrafını paylaşarak, "Trump vuruldu ve şimdi ben trend oluyorum " yazdı. Albümün orjinal kapağı da aşağıdaki gibi.

Eski başkan , cumartesi öğleden sonra Pennsylvania'nın Butler kentinde düzenlenen bir miting sırasında, şu anda hayatta olmayan 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks adlı silahlı saldırganın AR tipi bir tüfekle en az beş ila yedi kurşun sıkması sonucu neredeyse öldürülüyordu.

Crooks, mermileri ateşledikten sonra Gizli Servis keskin nişancıları tarafından öldürüldü.

Sağ kulağına isabet eden bir kurşunun ardından kanlar içinde kalan Trump, Gizli Servis ajanları tarafından sahneden indirildi.

Olayda eski Pensilvanya gönüllü itfaiye şefi Corey Comperatore, kızını korumaya çalışırken düzenlenen suikast girişimi sırasında hayatını kaybetti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com