56 yıllık dev şirket battı!

Mutfak ve banyo dolapları, mutfak tezgahları ve merdivenleri üreten 56 yıllık dev şirket 23 milyon dolar borçla battı. Yan kuruluşlarının da sessizce battığı şirkette tüm personel işten çıkarıldı.

56 yıllık dev şirket battı!
24 Haziran 2024 - 08:30

Sky News İşletme Editörü Ross Greenwood, kurumsal düzenleyici ASIC'in "batmaya başlayan" şirketlerin sayısında "endişe verici" bir artış gösterdiğini söyledi. Aynı şekilde 56 yıldır faaliyette olan Sidney merkezli Apollo grubuna bağlı iki şirket tasfiyeye girdi. Apollo Kitchens (NSW) Pty Ltd'de çalışan işçiler fabrikanın önüne çağrıldı ve işten çıkışları verildi. 

Tasfiye memurlarına göre Apollo Kitchens'ın personel dahil alacaklılara 11,2 milyon dolar borcu var. Apollo grubunun merkez ofisi olarak faaliyet gösteren Brownlen Pty Ltd adlı başka bir işletme de aynı anda iflas etti. Brownlen'in tasfiye memurları geçtiğimiz günlerde alacaklılardan 11,5 milyon dolar tutarında talep aldıklarını açıkladılar. Bu, her iki işletmeye de borçlu olunan toplam tutarı yaklaşık 23 milyon dolara getiriyor.

Apollo Kitchens'ın bu yılın başlarında tasfiyeye girmişti ve şimdi diğer kardeş şirketler de aynı şeyi yapmaya başladı. 

Apollo'nun Sydney ve Central Coast'ta müşterilerin doğrudan evleri için dolap veya tezgah üstü sipariş verebilecekleri showroomları vardı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com