6 Yaşındaki Engelli Çocuğunu Süpermarkette Sattı: Cani Anne Hakkında Bilgisi Olana FBI'dan Para Ödülü!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Texas eyaletinde yaşayan 39 yaşındaki Cindy Rodriguez Singh isimli kadın, engelli 6 yaşındaki oğlunun öldürülmesiyle ilgili birinci derece cinayet şüphelisi olarak aranıyor. Oğlunu bir süpermarkette sattığı iddia edilen annenin bulunabilmesi için yetkililer, 25 bin dolar ödül teklifinde bulundu.

6 Yaşındaki Engelli Çocuğunu Süpermarkette Sattı: Cani Anne Hakkında Bilgisi Olana FBI'dan Para Ödülü!
04 Eylül 2024 - 16:58

Amerika Birleşik Devletleri'nin Texas eyaletinde yaşayn 39 yaşındaki Cindy Rodriguez Singh isimli kadın, engelli 6 yaşındaki oğlu Noel Alvarez’in öldürülmesiyle ilgili birinci derece cinayet şüphelisi olarak aranıyor. Yetkililer, cinayet şüphelisinin bulunabilmesi için 25 bin dolar ödül teklifinde bulundu.

Yaklaşık 2 Yıldır Haber Alınamıyor!

Oğlunun, 2022 yılının Ekim ayında son kez görüldüğünü belirten yetkililer, bu tarihten bu yana çocuğun hayat belirtisi göstermediğini ifade ediyor. Çocuğun akciğer rahatsızlığı olduğu ve engelli olduğu biliniyordu. 

FBI Dallas’tan yapılan açıklamada, Rodriguez Singh’in çocuğun biyolojik babasıyla Meksika’da yaşadığını ve Kasım 2022'den beri orada olduğunu iddia ettiği ancak bu bilginin doğruluğunun araştırmalar sonucunda yalan olduğu bildirildi.

Çocuğunu Süpermarkette Sattığı İddia Ediliyor!

Rodriguez Singh’in, çocuğunu Meksika’daki bir süpermarket zincirinde tanıştığı bir kadına sattığı yönünde bir beyanı olduğu belirtiliyor. Bu bilgi doğrultusunda, FBI, Rodriguez Singh’i bulan ve hakkında bilgi veren kişilere 25 bin dolar ödül vereceğini duyurdu.

Dallas FBI Özel Ajanı Chad Yarbrough, düzenlediği basın toplantısında, "Rodriguez Singh’in yakalanabilmesi için medyadan ve kamuoyundan yardım bekliyoruz. Herkesin dikkatli olması ve olası bilgi sağlayanların bize ulaşması kritik önem taşıyor" dedi.

Yetkililer, Rodriguez Singh’in bulunması için vatandaşlardan gelen her türlü ipucunun önem taşıdığını vurguladı. Olayın detaylarıyla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com