94 Yaşındaki Rahmi Koç Gençlere Taş Çıkarttı: 6 Kadınla İşte Böyle Dans Etti!

Türkiye’nin en saygın iş insanlarından biri olan Rahmi Koç, Miami’de arkadaşları tarafından düzenlenen hoş geldin partisinde enerjisiyle dikkat çekti. Rahmi Koç'un 6 kadınla dans ettiği o anlar sosyal medyada gündem oldu.

94 Yaşındaki Rahmi Koç Gençlere Taş Çıkarttı: 6 Kadınla İşte Böyle Dans Etti!
28 Temmuz 2024 - 23:35 - Güncelleme: 28 Temmuz 2024 - 23:51

Türkiye’nin en saygın iş insanlarından biri olan Rahmi Koç, Miami’de arkadaşları tarafından düzenlenen hoş geldin partisinde enerjisiyle dikkat çekti. Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, 94 yaşında olmasına rağmen gençlere taş çıkartacak performansıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Enerjisiyle Göz Doldurdu

Yakın zamanda yeni yaşını kutlamaya hazırlanan Koç, yaz tatilini geçirmek için gittiği Miami’de, kendisi için düzenlenen partide sahneye çıkan sanatçılarla dans etti. Koç’un aynı anda altı kadınla birlikte dans ettiği anlar sosyal medyada viral oldu. Şıklığı ve enerjisiyle beğeni toplayan iş insanı, dans pistinde adeta fırtına gibi esti.

Şıklığıyla Göz Kamaştırdı

Yaza uygun, rahat ve şık bir kıyafet tercih eden Rahmi Koç, gece boyunca dans edip şarkılara eşlik etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Koç’un gece boyunca dans pistinden ayrılmadığı ve büyük bir keyifle eğlendiği görüldü. Dinç hali ve eğlenceli tavırları, partiye katılanlar tarafından büyük beğeni topladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com