ABD'de 271 Bin Volkswagen Aracı Geri Çağrıldı!

Amerika Birleşik Devletleri’nde 271 bin Volkswagen aracı, ön yolcu hava yastığının devre dışı kalabilme olasılığın yüzünden geri çağrıldı.

ABD'de 271 Bin Volkswagen Aracı Geri Çağrıldı!
27 Haziran 2024 - 16:45

Amerika Birleşik Devletleri’nde 271 bin Volkswagen aracı, ön yolcu hava yastığının devre dışı kalabilme olasılığın yüzünden geri çağrıldı. 2021-2024 model yılları arasındaki Atlas ve 2020-2024 model yılları arasındaki Atlas Cross Sport araçları, potansiyel bir güvenlik sorunu nedeniyle geri çağrılacak. ABD Ulusal Kara Yolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA) tarafından yapılan açıklamaya göre, araçların ön yolcu hava yastıkları kazalarda açılmama riski taşıyor olabilir.

Geri çağrı kapsamında toplam 271,330 aracın etkileneceği bildirilirken, Volkswagen bayileri, etkilenen araç sahiplerinin yolcu algılama sistemi sensörlerini ve kablolarını ücretsiz olarak değiştirecek. Şirket, araç sahiplerinin müşteri hizmetleri ile iletişime geçmelerini ve gerekli düzenlemelerin yapılmasını öneriyor.

Atlas ve Atlas Cross Sport modelleri, Volkswagen'in ABD pazarında önemli satış başarılarına imza atan araçlar arasında yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com