ABD'de Hayatını Kaybeden 4 Genç İçin AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Harekete Geçti!

Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletinde bulunan San Diego şehrinde meydana gelen zincirleme araç kazasında 4 Türk yaşamını yitirmişti. 3’ü Batmanlı olan 4 gencin cenazelerinin Türkiye’ye getirilmesi için AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu harekete geçti.

ABD'de Hayatını Kaybeden 4 Genç İçin AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Harekete Geçti!
23 Temmuz 2024 - 18:54 - Güncelleme: 23 Temmuz 2024 - 19:04

Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletinde bulunan San Diego şehrinde meydana gelen zincirleme araç kazasında 4 Türk yaşamını yitirmişti.

Olaya karışan 2 araç sürücüsünün alkollü araç kullanmaktan tutuklandığı kazada 3'ü Batmanlı biri Adanalı 4 genç hayatını kaybetmişti.

6 ay önce Meksika üzerinden ABD’ye gelen ve kazada yaşamını yitiren Faruk Çetin, Barış Savaş, Abdurrezzak Hizmal, ve Mahsun Dursun’un cenazelerinin Türkiye'ye gönderilmesi için Federal Chaplain İmam Ahmet Dönmez önderliğinde yardım kampanyası başlatılmıştı.

ABD’de hayatını kaybeden ve 3’ü Batmanlı olan 4 gencin cenazelerinin Türkiye’ye getirilmesi için AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu harekete geçti.

Yardım kampanyasında eksik kalan tutarları karşılayacağı belirtilen Milletvekili Nasıroğlu,  “Dışişleri Bakanlığı ile iletişime geçtik. Cenazelerin getirilmesi için görüşmelerimiz sürüyor. Acılı ailelere başsağlığı diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com