ABD'de Kaybolan Gençten Hala Haber Yok

Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya eyaletinde 4 gün önce kaybolan Türk genci Kerem Karataş'tan hala haber yok. Karataş'ın en son görüldüğü adres ortaya çıktı.

ABD'de Kaybolan Gençten Hala Haber Yok
28 Haziran 2024 - 23:27

Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya eyaleti Los Angeles kentinde yaşayan Kerem Karataş 4 gündür kayıp. Ailesi 1998 doğumlu evlatlarına kavuşmak için yardım istiyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde kimseyi tanımadığını söyleyen aile orada yaşayan Türklerden sosyal medya aracılığıyla yardım istiyor. 

Bu arada Kerem Karataş'ın en son görüldüğü adres ortaya çıktı. Kerem Karataş'ın bir süre Amerika Birleşik Devletleri Illinois eyaleti Şikago şehrinde yaşadıktan sonra Kaliforniya eyaletinin Los Angeles kentine geçtiği öğrenildi. Kerem Karataş'ın son olarak ise Los Angeles'ta 851 Sepulveda Bullevard Torrance, Burger King Ocenico Gaz İstasyonu Food4less marketin arkasındaki otoparkta görüldüğü iddia edildi. Aile Kerem Karataş'ın yeni fotoğraflarını da paylaştı.

Dört gündür telefonu da kapalı olan Kerem Karataş ile ilgili bilgi sahibi olanların gencin ağabeyi Mehmet Karataş'a ulaşması isteniyor.

Mehmet Karataş telefon: 05541299387

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com