ABD'de Parlayan Enbiya Bolur, Fenerbahçe'ye Transfer Oldu!

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde doğup büyüyen ve başarılarıyla dikkat çeken genç futbolcu Enbiya Bolur, kariyerinde önemli bir adım atarak Fenerbahçe'ye transfer oldu.

ABD'de Parlayan Enbiya Bolur, Fenerbahçe'ye Transfer Oldu!
19 Ağustos 2024 - 21:30 - Güncelleme: 19 Ağustos 2024 - 21:38

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde doğup büyüyen genç futbolcu Enbiya Bolur, kariyerinde önemli bir adım atarak Türk futbolunun köklü kulüplerinden Fenerbahçe'ye transfer oldu. 17 yaşındaki yetenekli futbolcu, Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterdiği başarılı performanslarla dikkatleri üzerine çeken Bolur, bu transfer ile uluslararası futboldaki kariyerinde büyük bir adım atmış oldu.

Futbola 5 yaşında başlayan Bolur, New York'un Amerikan profesyonel ligi takımlarından NYC-FC'nin altyapı akademisi World Class'ta yeteneklerini geliştirmişti.

ABD Futbol Federasyonu tarafından da fark edilen Bolur, Amerikan Milli Futbol Takımı seçmelerine iki kez çağrılmış, Almanya'nın Stuttgart takımının altyapı seçmelerine de davet edilmişti.

Türkiye'de birçok büyük futbol kulübünün antrenmanlarına katılan Bolur, bir gün Türk Milli Takımı'nda forma giymek istediğini her fırsatta dile getirmişti. Şimdi ise bu hayalini gerçekleştirmek için önemli bir adım atarak Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Enbiya Bolur ve ailesi transferin ardından 30 yıllık Amerika yaşantılarına son vererek Türkiye'ye yerleşti. 

İlk 11’de Yer Alıyor!

Hull City, Boluspor ve Sakaryaspor takımları ile oynanan hazırlık maçlarında her seferinde ilk 11'de yer alan Enbiya Bolur, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile oynadığı hazırlık maçında ilk 11'de yer aldı. 

Sezon öncesi hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam eden Fenerbahçe, Topuk Yaylası'ndaki kamp dönemini tamamladı. 10 gün süren kamp boyunca Dereağzı Tesisleri'nde günde iki idman yapan Bolur ve takım arkadaşları, sıkı bir çalışma gerçekleştirdi. 

Gözler şimdi, 17 yaşındaki yetenekli futbolcunun Fenerbahçe formasıyla sergileyeceği performansta. Taraftarlar, genç futbolcunun bu sezon takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com