ABD'de Tır Okulu İşleten Can Harmanşah'tan Öğrencilerine Büyük Kolaylık!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio eyaletindeki Dayton kentinde Truck Trailer Pro CDL School tır okulunu işleten Can Harmanşah, ABD'deki ilk ve tek Türk resmi BMV Test Sorumlusu oldu. Harmanşah, artık öğrencilerinin sınavlarını bizzat kendisini yapıyor!

ABD'de Tır Okulu İşleten Can Harmanşah'tan Öğrencilerine Büyük Kolaylık!
10 Eylül 2024 - 15:29 - Güncelleme: 10 Eylül 2024 - 15:55

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio eyaletindeki Dayton kentinde Truck Trailer Pro CDL School tır okulunu işleten Can Harmanşah, ABD'deki ilk ve tek Türk resmi BMV Test Sorumlusu oldu. 

Sınavları Bizzat Kendisi Yapıyor

Can Harmanşah, önemli bir başarıya imza atarak sertifikasını aldı. Uzun süredir Amerika’daki Türk vatandaşları için çeşitli projeler yürüten Harmanşah, 2 aylık süreç sonrasında bu hafta sertifikasını aldıktan sonra, ertesi sabah öğrencilerinin sınavlarını bizzat gerçekleştirdi.

Öğrencilerine Büyük Kolaylık

Harmanşah, Amerika’da BMV Test Sitesi olarak tüm sınavları yapma yetkisini kazanarak, Türk vatandaşlarına büyük bir kolaylık sağlıyor. Eğitim ve sınav süreçlerinin tamamlanmasının ardından, artık tüm sınavların ve ehliyet veriminin kendisi tarafından yapılacağı duyuruldu.

Harmanşah’ın liderliğinde, bugüne kadar yaklaşık 1500 vatandaşın tırcı olmasını sağlayan Harmanşah, sertifika alımını sosyal medya üzerinden duyurarak destek veren tüm dostlarına teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com