ABD'de Yaşayan Türk Vatandaşlar İçin 2025 Yılı Hac Ön Kayıtları Başladı!

Amerika Birleşik Devletleri’nde yasal oturum iznine sahip Türk vatandaşları için 2025 yılı Hac ön kayıtları resmen başlamış bulunuyor. Ön kayıt formuna haberimizden ulaşabilirsiniz.

ABD'de Yaşayan Türk Vatandaşlar İçin 2025 Yılı Hac Ön Kayıtları Başladı!
18 Ekim 2024 - 19:41

Amerika Birleşik Devletleri’nde yasal oturum iznine sahip Türk vatandaşları için 2025 yılı Hac ön kayıtları resmen başlamış bulunuyor. Hacı adayları, ABD pasaportu, Green Card veya geçerli bir vizeye sahip olmaları durumunda, Türkiye Pasaportu ile Hac ibadetini yerine getirmek için kayıt olabilecekler.

Son Tarih 28 Şubat!

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulan bilgilere göre, ön kayıt işlemleri için son tarih 28 Şubat 2025 olarak belirlendi. Hacı adaylarının, ön kayıt formunu doldururken kişisel bilgilerini ve seyahat tercihlerini belirtmeleri gerekiyor. Formda isim-soyisim, telefon, e-posta gibi iletişim bilgileri yanı sıra, tercih edilen havalimanı da soruluyor. Seçenekler arasında New York’taki JFK Havalimanı yer alıyor.

Bu yıl Hac için ABD’de yasal oturum iznine sahip birçok Türk vatandaşı, kutsal topraklara gitmeyi sabırsızlıkla bekliyor. Kayıt işlemlerinin zamanında yapılması ve tüm belgelerin eksiksiz olması, hacı adaylarının Hac görevlerini sorunsuz bir şekilde yerine getirebilmeleri açısından büyük önem taşıyor.

Hacı adaylarının kayıt işlemlerini kaçırmamaları için son tarih olan 28 Şubat 2025'e kadar başvurularını yapmaları hatırlatılıyor. Ön kayıt formuna buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com