ABD'de Yoğun Yağış Hayatı Felç Etti

Amerika Birleşik Devletleri'nde yoğun yağış yolları sular altında bıraktı, NYC metro bölgesinde uçuşlar iptal edilİirken tren seferleri durdu. Yollardaki su birikintileri nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

ABD'de Yoğun Yağış Hayatı Felç Etti
19 Ağustos 2024 - 09:34

NYPD'ye göre Manhattan, Bronx ve Queens'in bazı bölgelerindeki ana otoyollardaki sürücüler, bazı yollarda en az bir şeridin trafiğe kapanmasına neden olan su birikintileriyle uğraştı. Central Park'taki 86. Cadde Geçişi, köprünün altındaki su baskını nedeniyle geçilemez hale geldi.

Trafik kameralarına göre Garden State Parkway'in bazı kısımları su altında kalırken, sosyal medyada paylaşılan diğer görüntülerde ise otomobillerin pazar günü erken saatlerde otoyolda hızla yükselen sularda yol almaya çalıştığı görüldü.

WTNH muhabirine göre, hızla yağan yağmur Connecticut'un Oxford kasabasında da arabaları sürükledi, diğerleri ise sular altında kaldı.

UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ

Kötü hava koşulları nedeniyle onlarca uçuşun iptal edilmesi üzerine yolcular LaGuardia Havalimanı'nda uzun kuyruklar oluşturdu.  Görüntülerde yorgun uçak yolcularının valiz ve çantalarla mahsur kalıp bir sonraki hamlelerini belirlemeye çalıştıkları görülüyor. Bazıları telefonlarında gezinirken yere oturmaya ve hatta uzanmaya başvurdu. New Jersey'deki Garden State Parkway, pazar akşamı Doğu Orange yakınlarında sular altında kaldı.

Hem LaGuardia hem de Newark Liberty Uluslararası Havaalanı, Pazar öğleden sonra akşama kadar süren hava koşullarının her iki havaalanında da uçuşları aksattığını bildirdi. NYPD ayrıca JFK Havaalanında uçuş aksaklıkları olacağı konusunda uyardı.

O KADAR ŞİDDETLİYDİ Kİ...

Newark'taki sel nedeniyle New York ile Philadelphia arasındaki tren seferleri geçici olarak durduruldu. 

AccuWeather'ın kıdemli meteorologlarından Scott Homan'a göre, pazar akşamı yağmur o kadar şiddetli yağdı ki Central Park'a 2,5 cm'den fazla su düştü.

Homan'a göre yağmur pazar gecesi geç saatlerde azalarak pazartesi sabahına kadar sürecek ve öğleden sonra daha fazla gök gürültülü fırtına bölgeye ulaşacak. Pazartesi günü, Brooklyn plajları, Rockaway plajları ve Riis plajında ​​akıntılar nedeniyle yüzmek yasaklandı.    

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com