ABD'deki Yatırım Olanakları; İş Ağı Oluşturuyorlar

ABD'deki yatırım olanaklarının tanıtılması amacıyla düzenlenen SelectUSA Yatırım Zirvesi'nde Washington'da bulunan iş insanları bir araya geldi.

ABD'deki Yatırım Olanakları; İş Ağı Oluşturuyorlar
27 Haziran 2024 - 10:38

Amerika Birleşik Devletlerindeki yatırım olanaklarının tanıtılması amacıyla SelectUSA Yatırım Zirvesi düzenlendi.  Zirveye katılmak üzere Washington'da bulunan iş insanları için büyükelçilik konutunda bir resepsiyon düzenlendi. Amerika Birleşik Devletleri Washington Büyükelçisi Sedat Önal'ın ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona çok sayıda davetli katıldı. 

Resepsiyonda bir konuşma yapan Büyükelçi Sedat Önal, SelectUSA’in Türk girişimcilerin ABD’de nasıl iş yapabileceklerini daha iyi anlamalarına yardımcı olduğunu söyledi. Zirvenin girişimcilerin iş ağı oluşturmasına imkan sağladığını belirten Önal, ABD ile ilişkilerdeki ivmeden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

TAMAMLAYICI ÖZELLİKLER VAR

Önal, Türkiye'nin dinamik özel sektörü, güçlü üretim üssü ve jeostratejik konumunun, ABD ekonomisi ve geniş tüketici pazarı için tamamlayıcı özellikler oluşturduğunu ve her iki taraftaki girişimcileri, ülkelerin refahı için ortak bir vizyon temelinde etkileşimlerini arttırmaya teşvik ettiklerini vurguladı. 

Resepsiyonda ABD Ticaret Bakanlığı Uluslararası Ticaretten Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Diane Farrell, ABD Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Jennifer Miel ve ABD’nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh da birer konuşma yaptı. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com