ABD Kültür Ataşesi Marvin Alfaro YES Öğrencileriyle Buluştu

Amerika Birleşik Devletleri Kültür Ataşesi Marvin Alfaro, Kennedy-Lugar Gençlik Değişim ve Eğitim (YES) Programı'nı başarıyla tamamlayan ve kısa bir süre önce Türkiye'ye dönen öğrencilerle bir araya geldi.

ABD Kültür Ataşesi Marvin Alfaro YES Öğrencileriyle Buluştu
16 Temmuz 2024 - 17:44 - Güncelleme: 16 Temmuz 2024 - 17:57

Amerika Birleşik Devletleri Kültür Ataşesi Marvin Alfaro, Kennedy-Lugar Gençlik Değişim ve Eğitim (YES) Programı'nı başarıyla tamamlayan ve kısa bir süre önce Türkiye'ye dönen öğrencilerle bir araya geldi. Onlarla, ABD'nin dört bir yanındaki okullarında geçirdikleri zamanları konuşmak, kültürel alışverişin önemini vurgulamak için değerli bir fırsat olduğunu söyledi.

Marvin Alfaro, öğrencilerin Amerika'daki deneyimlerini ve Türkiye'ye döndükten sonraki uyum süreçlerini dinlemekten büyük bir ilham aldığını belirtti. Bu etkileyici deneyimin başarısında katkısı olan YES Alumni Re-Entry Camp gönüllülerine, AFS-USA'ya ve Özyeğin Üniversitesi'ne teşekkürlerini iletti. Bu tür kültürel değişim programlarının gençler arasında anlayış ve işbirliğini artırmaya nasıl katkı sağladığını görmek çok değerli olduğunu vurguladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com