ABD'li Rock Efsanesinin Oğlu Cinayetle Suçlanıyor!

Amerika Birleşik Devletleri'nin rock efsanesi Doug Clifford'ın oğlu Brent Clifford, eski kız arkadaşı Patricia Portella-Wright'ı öldürmek suçlamasıyla tutuklandı.

ABD'li Rock Efsanesinin Oğlu Cinayetle Suçlanıyor!
18 Ağustos 2024 - 23:33

Amerika Birleşik Devletleri'nin rock efsanesi Doug Clifford'ın oğlu Brent Clifford, eski kız arkadaşı Patricia Portella-Wright'ı öldürmek suçlamasıyla tutuklandı. Brent'in ayrıca başka bir cinayetle bağlantılı olduğu iddiaları bulunuyor.

Brent Clifford, kaybolan 48 yaşındaki Patricia Portella-Wright'ın cesedinin bulunmasının ardından cinayet suçlamalarıyla gözaltına alındı.

Ayrıca, Brent Clifford birkaç gün sonra Nevada'da işlenen ve 68 yaşındaki William Andrews'un silahla vurularak öldürüldüğü başka bir cinayetle de ilişkilendiriliyor. Andrews'un cesedi, Portella-Wright'ın cesedinden yaklaşık 42 kilometre uzaklıkta bulundu. Soruşturmacılar, Brent'in Andrews'u ziyaret ettiğine ve arabasını çaldığına inanıyor.

Brent Clifford şu anda Placer İlçesi Cezaevi'nde tutuluyor ve kefaletle serbest bırakılma hakkı bulunmuyor. Suçlu bulunması durumunda 25 yıl ile ömür boyu hapis arasında bir ceza ile karşılaşabilir.

Baba Doug Clifford, Creedence Clearwater Revival'ın kurucu davulcusu ve Rock & Roll Onur Listesi'nde yer alan ünlü bir müzisyen olarak biliniyor. Doug Clifford, oğlunun tutuklanması veya suçlamalar hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com