ABD'li Sporcular, Olimpiyat Köyünü Terk Ediyor!

Amerika Birleşik Devletleri’ni Paris Olimpiyatlarında temsil eden tenisçiler, Olimpiyat Köyü'ndeki zorlu konaklama koşulları nedeniyle köyü terk ediyor. 

ABD'li Sporcular, Olimpiyat Köyünü Terk Ediyor!
28 Temmuz 2024 - 21:30

Amerika Birleşik Devletleri’ni Paris Olimpiyatlarında temsil eden ABD’li tenisçiler, Olimpiyat Köyü'ndeki zorlu konaklama koşulları nedeniyle köyü terk ediyor. 

Ünlü tenisçi Coco Gauff, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarda, takım arkadaşlarının köyde yaşadığı sıkıntıları ve bu nedenle bir otele taşındıklarını açıkladı.

Gauff, Pazar günü Avustralyalı Ajla Tomljanovic ile ilk tur maçına çıkacak ve Jessica Pegula ile çiftlerde ikinci tura yükselmeyi başardı. Ancak, 20 yaşındaki tenisçi Olimpiyat Köyü'ndeki yaşam koşulları hakkında bilgi vermekten geri durmadı. Gauff, ABD takımının köyde kalan 10 kadın sporcunun sadece iki banyoya sahip olduğunu ve tuvalet sorunları yaşadığını belirtti.

Gauff'un sosyal medya paylaşımına bir takipçisi, "Ben olsam bir otele giderdim." yorumunu yaptı. Gauff ise bu yoruma, "Ben hariç tüm tenisçi kızlar otele taşındı. Şimdi sadece beş kız ve iki banyo var." diyerek cevap verdi.

ABD Takımı Olimpiyat Köyü Direktörü Daniel Smith, People dergisine yaptığı açıklamada, "Eğer bir sporcu köyde kalmamaya karar verirse, konaklama düzenlemelerini ve otel sözleşmelerini kendisi ayarlamak zorunda. Paris 2024, tesis dışındaki sporculara ulaşım sağlamıyor. Tüm yemekler ve köydeki sporcuların aldığı lojistik destek, dışarıda kalanların sorumluluğunda." dedi.

LeBron James ve Steph Curry gibi ünlü sporcular da Olimpiyat Köyü yerine farklı yerlerde konaklamayı tercih etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com