ABD'li yazar ve aktiviste ölüm tehditleri!

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan yazar ve aktivist Lucas Gage, İsrail'i eleştirdiği için ölüm tehditleri aldığını iddia etti.

ABD'li yazar ve aktiviste ölüm tehditleri!
13 Kasım 2023 - 13:16

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan yazar ve aktivist Lucas Gage, İsrail'i, Gazze'deki sivillerin ölümü nedeniyle eleştirdiği için ölüm tehditleri aldığını iddia etti.

ABD Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapmış eski asker, yazar ve aktivist Lucas Gage, sosyal medya paylaşımlarında Filistinli sivillere yapılan katliama dikkati çektiği için yaftalandığını ifade etti.

Gage, "Ben ateşkes çağrısı yapıyorum. Filistin ya da Hamas yanlısı değilim. Hiçbir şekilde İsraillilerin başına gelenlerin normal olduğunu söylemeye çalışmıyorum. Bence durum trajik ancak bu pozisyon bile Siyonistleri kızdırıp bana saldırmalarına yetiyor" ifadesini kullandı.

Gage, çocuklarını öldüreceklerine dair tehditler aldığını ve bu tehditlerle ilgili suç duyurusunda bulunacağını belirtirken, “'Yahudi düşmanı, senin peşinden geleceğim. Seni bulana kadar bekle. Seni izliyoruz" gibi ölüm tehditleri aldığını da ifade etti.

"Susmayacağım"

Bu tür tehditlerin kendisini susturamayacağını vurgulayan Gage, "Bunlar gözdağı verme taktikleri ve beni rahatsız etmiyor. Susmayacağım. Dünyanın duyması için gerçekleri söylemem gerekiyor" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com