ABD'nin Dev Köpeği Kevin, Dünya Rekoru Kırdı!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Iowa eyaletinde yaşayan Kevin adındaki Danua cinsi köpek, 'dünyanın en uzun köpeği' unvanını kazandı. 

ABD'nin Dev Köpeği Kevin, Dünya Rekoru Kırdı!
22 Haziran 2024 - 22:09 - Güncelleme: 22 Haziran 2024 - 22:24

Amerika Birleşik Devletleri'nin Lowa eyaletinde yaşayan Kevin adındaki Danua cinsi köpek, geçtiğimiz yıl üç yaşındayken yaşamını yitiren önceki rekor sahibi Zeus'un yerini alarak 'dünyanın en uzun köpeği' unvanını kazandı. 

Guinness Dünya Rekorları tarafından dünyanın en uzun köpeği olarak kaydedilen ve yaklaşık bir metre uzunluğunda olan Kevin, dört ayak üzerinde durduğunda ortalama üç yaşındaki bir çocuğun boyuna denk geliyor. Danua cinsi köpeklerin ortalama boyu yaklaşık 76 cm olarak biliniyor. 

Guinness Dünya Rekorları'ndan yapılan açıklamaya göre Kevin, geçen yıl trajik bir şekilde henüz üç yaşındayken ölen Zeus'un yerine geçti.

'Çoğu Şeyden Korkuyor'

Kevin, sahipleri Tracy ve Roger Wolfe ile çocukları Alexander ve Ava'nın yanı sıra üç köpek, dört kedi, birkaç tavuk, keçi ve atlarla birlikte yaşıyor. Tracy, "Aslında çoğu şeyden korkuyor," diyerek Kevin'ın elektrik süpürgesinden nasıl korktuğunu ve ondan uzaklaşmak için nasıl atlayıp koştuğunu anlatıyor.

Tracy, Kevin'ın ne kadar büyük olduğunun farkında olmadığını, küçük yataklara sığmaya veya ailenin kucağına oturmaya çalışan 'kocaman bir bebek' olduğunu söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com