ABD'nin En Küfürbaz Eyaletleri

Amerika Birleşik Devletleri'nin en küfürbaz eyaletleri ve şehirleri belli oldu. WordTips adlı kelime sihirbazlarının yayınladığı yeni bir araştırmaya göre, Maryland en küfürbaz eyalet olurken her geciken metroya savrulan küfürlere ve şehirdeki çöplerden kaçan farelere rağmen New York City, en küfürbaz şehirler sıralamasında oldukça gerilerde kaldı.

ABD'nin En Küfürbaz Eyaletleri
23 Ağustos 2024 - 06:35

Araştırmacılar, 1,7 milyon adet İngilizce coğrafi etiketli tweet'i analiz etti ve X kullanıcılarının küfür içeren gönderilerinin oranını hesaplayarak en çok küfür eden kullanıcıların nerede yaşadığını belirledi. Genel olarak bakıldığında, ABD dünyanın en küfürbaz ülkesi oldu, İngiltere, Avustralya, Yeni Zelanda ve Kanada onu takip etti. 

ABD'de en çok küfür edilen eyaletler, şehirleri ve oranları da açıklandı. Maryland eyaleti, küfürbaz eyaletler listesinde herkesi geride bırakarak zirveye yerleşirken, onu Louisiana ve Georgia takip etti.

Şehirlere gelince... Baltimore en küfürbaz şehirler listesinde bir numaraya yerleşti. En şaşırtıcı olanı da New York City'nin, en çok küfür edilen şehirler sıralamasında 54. sıraya yerleşmesi oldu. 

Dünyada en çok küfür edilen şehirler ise şöyle:


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com