ABD Vizesinde Yeni Dönem

USCIS, F, M veya J Göçmen Olmayan Statüsüne Geçiş Yapmak İsteyen Başvuru Sahipleri İçin Premium İşlemeyi Genişletiyor

ABD Vizesinde Yeni Dönem
14 Haziran 2023 - 17:59

ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri bugün , Form I-539, Göçmen Olmayan Statüyü Uzatma/Değiştirme Başvurusu yapan ve statüsünü F-1, F-2, M-1, M-2 olarak değiştirmek isteyen başvuru sahipleri için prim işlemenin genişletildiğini duyurdu. J-1 veya J-2 göçmen olmayan statüsü . Bu başvuru sahipleri için ayrıca , Prim İşleme Hizmeti Talebi olan I-907 Formunun çevrimiçi olarak doldurulması da mümkün olacaktır.

Belirli Form I-539 başvuru sahipleri için prim işleme genişletmesi aşamalı olarak gerçekleşecektir ve göçmen olmayan prim işleme talebinde bulunan kişiler şu tarihlerden önce başvuruda bulunmamalıdır:

13 Haziran'dan itibaren USCIS, durumunu F-1, F-2, M-1, M-2, J-1 veya J olarak değiştirmek isteyen başvuru sahipleri için kağıt form aracılığıyla veya çevrimiçi olarak yapılan I-907 Formu taleplerini kabul edecektir. -2 statüsü, bekleyen Form I-539, Göçmen Olmayan Statüyü Uzatma/Değiştirme Başvurusu olanlar.
26 Haziran'dan itibaren USCIS, durumunu F-1, F-2, M-1, M-2, J-1 veya J-2 durumu, Form I-539 ile birlikte dosyalandığında .

Daha önce duyurulduğu üzere, prim işlemenin genişletilmesi, USCIS'in verimliliği artırma ve genel göçmenlik sistemi üzerindeki yükleri azaltma çabalarının bir parçasıdır. USCIS, göçmenlik yardım talepleri için işlem sürelerini artıracaksa, prim işlemenin genişletilmesini yasaklayan Acil Stopgap USCIS Stabilizasyon Yasası ile uyumluluğu sağlamak için prim işlemeyi aşamalı bir yaklaşımla genişletiyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com