ABDPost Takipçilerine Çekiliş İle Dil Eğitiminde %30 İndirim Fırsatı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde bulunan ve dil eğitimi konusunda üstün bir başarıya sahip olan Discovery Learning Center, ABDPost takipçileri için özel bir çekiliş düzenliyor.

ABDPost Takipçilerine Çekiliş İle Dil Eğitiminde %30 İndirim Fırsatı!
01 Ağustos 2024 - 18:19

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde bulunan ve dil eğitimi konusunda üstün bir başarıya sahip olan Discovery Learning Center, ABDPost takipçileri için özel bir çekiliş düzenliyor. Bu çekiliş ile F1 statüsünde bir öğrenciye ve bir local öğrenciye %30 indirim fırsatı sunulacak. Bu büyük fırsatı kaçırmamak için hemen katılın!

New York ve New Jersey’den Kolay Ulaşım

Discovery Learning Center, New Jersey ve New York'ta yaşayan öğrenciler arasında büyük ilgi görüyor. Merkezi konumu sayesinde hem New York’ta hem de New Jersey’de yaşayanlar tarafından kolayca erişilebilen bu dil okulu, deneyimli öğretmen kadrosu ve etkili öğretim yöntemleri ile öne çıkıyor.

Bünyesinde birçok Türk öğrenci barındıran ve Amerika'nın özel bayramlarında çeşitli etkinlikler düzenleyerek öğrencilerinin Amerika kültürünü yakından tanımalarını sağlayan okul, ana dili İngilizce olan deneyimli öğretmenleri ile fark yaratıyor. 

Çekilişin Ayrıntıları

Discovery Learning Center, ABDPost okurları için düzenlediği bu özel çekiliş ile dil eğitimi alanında büyük bir indirim fırsatı sunuyor. Çekilişte, bir F1 statüsünde öğrenciye ve bir yerel öğrenciye %30 indirim imkanı verilecek. İndirimden yararlanmak ve dil eğitiminize avantajlı bir başlangıç yapmak için hemen çekilişe katılın!

Nasıl Katılabilirsiniz?

Discovery Learning Center’ın ABDPost'a özel çekilişine katılmak için hemen instagram hesaplarımızı ziyaret edebilirsiniz. Çekilişe katılmak için bizi takip ettikten sonra ilgili postu beğenmeniz ve yorumlara iki arkadaşınızı etiketlemeniz yeterli.  Çekilişe katılmak için son gün ise 5 Ağustos.

ABDPost takipçilerine özel bu muhteşem fırsatı değerlendirmek için sizler de çekilişe katılın ve %30 indirim fırsatını kaçırmayın!  

ABDPost Instagram adresi: abdpost.news

5 Ağustos'a kadar çekilişimize katılın ve Discovery Learning Center’da dil öğrenmenin ayrıcalığını yaşayın!

Web sitesi: Discovery Learning Center
Instagram: @studyatdiscovery

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com