Acun Ilıcalı'nın "La Isla"sı ABD'de Rekor Kırdı

Amerika Birleşik Devletleri'nin önde gelen televizyon kanallarından Telemundo'da yayınlanan Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği "La Isla" programı, ilk bölümüyle büyük bir başarı yakalayarak reyting rekoru kırdı.

Acun Ilıcalı'nın "La Isla"sı ABD'de Rekor Kırdı
06 Ağustos 2024 - 22:03 - Güncelleme: 07 Ağustos 2024 - 02:08

Amerika Birleşik Devletleri'nin önde gelen televizyon kanallarından Telemundo'da yayınlanan Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği "La Isla" programı, ilk bölümüyle büyük bir başarı yakalayarak reyting rekoru kırdı. Türkiye'de çekimleri yapılan program, izleyicileri etkileyerek Telemundo'nun İspanyolca yayın yapan kanalları arasında birinci oldu.

Acun Medya'nın imzasını taşıyan "La Isla", Giresun, Mardin, Pamukkale, Kapadokya ve Amasya gibi Türkiye'nin eşsiz doğal güzelliklerini sergileyen çekimlerle dikkatleri üzerine çekti. Programın tanıtım fragmanı da, Türkiye'nin uluslararası platformda tanıtılmasına katkıda bulunarak büyük beğeni topladı.

Programın ilk bölümü, 30 Temmuz'da yayınlandı ve 200 bin dolar ödüllü yapım, ABD'de İspanyolca yayın yapan televizyonlar arasında açık ara birinci olarak en çok izlenen program oldu. 

Şimdi gözler, Acun Ilıcalı'nın "La Isla"yı Türkiye'de yayınlama planlarına çevrildi. Programın başarısı, Türkiye'de de geniş bir izleyici kitlesi bulup bulmayacağı konusunda merak uyandırıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com