American Airlines Phoenix'e Acil İniş Yaptı: Uçakta 'Bit' Krizi!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles kentinden New York'a gitmekte olan American Airlines'ın 2201 sefer sayılı uçağı, yolculardan birinin saçında bit bulunması sebebiyle Phoenix'e acil iniş yaptı.

American Airlines Phoenix'e Acil İniş Yaptı: Uçakta 'Bit' Krizi!
09 Ağustos 2024 - 14:51

Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles kentinden New York'a gitmekte olan American Airlines'ın 2201 sefer sayılı uçağı, alışılmadık bir durum nedeniyle Phoenix'e acil iniş yaptı. Yolcuların saçında bit bulunan bir kadını fark etmeleri, olayın seyrini değiştirdi ve uçuşun yönünü değiştirmesine neden oldu.

Olayın detaylarına göre, uçakta bir kadının saçında bitlerin bulunduğunu gören iki yolcu, bu durumu uçuş görevlilerine bildirdi. Hızla harekete geçen ekip, güvenlik prosedürleri çerçevesinde uçağın Phoenix'e yönlendirilmesine karar verdi. Yolcular, uçağın Phoenix Havaalanı'na iniş yapmasının ardından, yaşanan olay hakkında herhangi bir açıklama yapılmadan New York uçuşlarının 12 saatlik bir gecikmeye uğrayacağı bilgisini aldı.

Ethan Judelson adlı bir yolcu, yaşananları TikTok'ta paylaşarak, havayolu şirketinin bu süreçte yeterli bilgi vermediğini öne sürdü. Judelson, iniş esnasında uçağın ön kısmına koşan bir kadının, acil durumun ciddiyetini sorguladığını ve etrafındaki diğer yolcuların da bu durumu anlamakta zorluk çektiğini belirtti. Judelson, havayolu şirketinin uçuş görevlilerinin olay hakkında net bir bilgi sunmadığını ve yolcuların yaşadıkları gecikme ile ilgili belirsiz bilgilendirme aldıklarını ifade etti.

American Airlines yetkilileri, olayla ilgili açıklamada bulunarak, uçağın acil inişinin bir müşterinin tıbbi ihtiyaçlarından kaynaklandığını duyurdu. Ancak bu açıklamanın, yolculara olayın gerçek nedeni hakkında tam bilgi vermediği eleştirileri yapıldı. Phoenix'teki bekleme süresi boyunca yolculara, uzun gecikme süresi nedeniyle otel kuponları dağıtıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com