American Airlines Uçağında Korkutan Yangın!

Amerika Birleşik Devletleri‘nin California eyaletinde bulunan San Francisco Uluslararası Havalimanı'nda bir American Airlines uçağı, kabinde duman olduğu ihbarı üzerine yolcular tahliye edildi.

American Airlines Uçağında Korkutan Yangın!
13 Temmuz 2024 - 15:35

Amerika Birleşik Devletleri‘nin California eyaletinde bulunan San Francisco Uluslararası Havalimanı'nda bir American Airlines uçağı, kabinde duman olduğu ihbarı üzerine yolcular tahliye edildi. Havayolu yetkilileri, olayın bir yolcunun çantasındaki bir dizüstü bilgisayardan kaynaklanan bir batarya yangınından olduğunu belirtti.

Olay sırasında uçakta bulunan Jan Jankai ve babası, uçağa bindiklerinde yanık kablolar gibi bir koku aldıklarını ve durumun giderek kötüleştiğini söyledi. Jankai, kabin içinde yoğun duman ve altındaki koltuğun altından çıkan alevler gördüklerini ifade ederek, "Duman o kadar yoğun hale geldi ki bayılacak gibi olduk" dedi.

Acil durum ekipleri, üç kişinin acil tahliye sırasında hafif yaralandığını bildirdi. Yaralılardan biri, San Francisco İtfaiye Dairesi tarafından yerel bir hastaneye nakledildi. Şirket, yangının itfaiye ekipleri uçağa varmadan önce söndüğünü ve mürettebatın acil tahliyeyi başarıyla yönettiğini belirtti.

Olayın ardından havalimanı güvenlik yetkilileri, yolculara normale dönmeleri için yardımcı olurken, American Airlines yetkilileri de olayın detaylı bir şekilde inceleneceğini açıkladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com