Amerika'da 154 Kiloluk Kadın Oğlunu Üstüne Oturarak Öldürdü

Amerika Birleşik Devletleri Indiana eyaletinde 10 yaşındaki bir çocuk, 154 kiloluk üvey annesinin dakikalar boyunca 'üzerine oturması' sonucu akılalmaz şekilde hayata gözlerini yumdu. Çocuğun daha önce komşularından kendisini evlat edinmesini istediği ileri sürüldü.

Amerika'da 154 Kiloluk Kadın Oğlunu Üstüne Oturarak Öldürdü
18 Temmuz 2024 - 12:50

Amerika'da 48 yaşındaki Jennifer Lee Wilson'ın geçtiğimiz nisan ayında komşusunun evine kaçmaya çalışan küçük Dakota Levi Stevens'ı öldürdüğü iddia ediliyor. Mahkeme belgelerine göre, Wilson, çocuğun 'kaçmasını' engellemek amacıyla evinin önünde çocuğun üzerine oturmakla suçlanıyor.

Yerel medyanın haberine çocuğun ebeveyni bir yandan sosyal görevliyi çağırmaya çalıştı, bu sırada yalnızca 40 kg ağırlığındaki küçük çocuk çığlık atıyordu ve sonunda hareket etmeyi bıraktı.

İKİ GÜN YAŞAM MÜCADELESİ VERDİ

Kapı zilindeki kamera kadının, çocuk hareket etmeyi bıraktığında bile onun üstünde oturmaya devam ettiğini ortaya koydu. Bir noktada kadın, çocuğa numara yapıp yapmadığını da sordu. 

Polisler olay yerine geldiğinde zavallı çocuğun nefes almadığı anlaşıldı. Acil müdahale ekipleri çocuğu kurtarmaya çalıştı. Hemen hastaneye kaldırılan Dakota, orada iki gün yaşam mücadelesi verdikten sonra hayatını kaybetti.

5 DAKİKA BOYUNCA...

Ölümünden önce Dakota'nın bir komşunun evine gidip şiddet gördüğünü söyleyerek kendisini evlat edinmesi için ona yalvardığı iddia edildi. Bahsi geçen komşu çocukta gözle görülür herhangi bir yaralanma görmediğini söyledi.  Yerel adli tıp ofisine göre, ölümü oksijen yetersizliği sonucu cinayet olarak değerlendirildi. Üvey annenin yaklaşık beş dakika boyunca onun üstünde olduğu bildirildi. Wilson Cumartesi günü tutuklandı. Suçlu bulunması halinde altı yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com