Amerika'da Akılalmaz Olay Ayakkabıları Yüzünden Canından Oluyordu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Texas eyaletinde yaşayan Timothy Abbott, sıradan bir yaz günü, yeni aldığı ayakkabılarla hayatının seyrini değiştirecek bir deneyim yaşadı.

Amerika'da Akılalmaz Olay Ayakkabıları Yüzünden Canından Oluyordu
06 Ekim 2024 - 23:08 - Güncelleme: 06 Ekim 2024 - 23:20

Amerika Birleşik Devletleri’nin Texas eyaletinde yaşayan Timothy Abbott, sıradan bir yaz günü, yeni aldığı ayakkabılarla hayatının seyrini değiştirecek bir deneyim yaşadı. 1976 yılında, mezuniyetinin hemen ardından satın aldığı bu ayakkabılar, ayağında kan toplanmasına neden oldu. Başta bu durumu ciddiye almayan Abbott, zamanla bacaklarındaki enfeksiyonun yayılması sonucu hastaneye kaldırılmak zorunda kaldı.

Hastanede yapılan acil müdahale sırasında, doktorlar enfeksiyonu önlemek için Abbott’a penisilin iğnesi yaptılar. Ancak kimse, Abbott’ın bu antibiyotiğe karşı ciddi bir alerjisi olduğunu bilmiyordu. İğne yapıldıktan hemen sonra, Abbott yere yığıldı ve bu esnada yaşadığı deneyim, hayatını sonsuza dek değiştirdi. “Vücudumdan ayrıldım ve yere düştüğümü gördüm,” diyor Abbott. Panik yerine derin bir sakinlik hissettiğini ve kendisini yukarıdan izlediğini ekliyor.

Üç dakikalık kalp masajıyla hayata döndürülen Abbott, başına gelenlerin sadece bir başlangıç olduğunu anladı. Altı yıl sonra, Guadalupe Irmağı’nda yaşadığı bir kazada ikinci kez ölümle burun buruna geldi. Dibe battığı anı, kendisine uzanan bir elin hayatını kurtardığını hatırlayarak “O el beni yukarı çekti,” şeklinde anlatıyor.

Bu iki ölüme yakın deneyim, Abbott’ın hayata, ölüme ve ruhsal inançlarına dair bakış açısını değiştirdi. “Öbür dünyanın kapısını bir kez araladığınızda, bunun üzerinizde kalıcı bir etkisi oluyor,” diyen Abbott, reenkarnasyona olan inancını da bu olaylarla pekiştirdi. Artık, başından geçenleri insanlara müzik yoluyla aktarmayı amaçlıyor. “Hepimiz burada bir sebep için varız ve birbirimize yardım etmemiz gerekiyor,” diyerek, insanlara umut aşılamayı hedefliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com