Amerika'da Kaybolan Gençten Yeni Haber Var

Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya eyaleti Los Angeles şehrinde geçen hafta kaybolan ve bir daha haber alınmayan Kerem Karataş ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Amerika'da Kaybolan Gençten Yeni Haber Var
30 Haziran 2024 - 12:44 - Güncelleme: 30 Haziran 2024 - 13:15

Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya eyaleti Los Angeles kentinde geçen hafta kaybolan Türk genci Kerem Karataş ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. En son Karataş'ın en son görüldüğü adres ortaya çıkmıştı. Kerem Karataş'ın bir süre Illinois eyaleti Şikago şehrinde yaşadıktan sonra Kaliforniya eyaletinin Los Angeles kentine geçtiği öğrenilmişti.

Kerem Karataş'ın son olarak Food 4 Less Center, 855 Sepulveda Blvd, Torrance, CA 90502 adresinde görüldüğü iddia edildi. Aile Kerem Karataş'ın yeni fotoğraflarını da paylaştı.

Bugün yaşanan gelişme ise Kerem Karataş'ın son görüldüğü yere bazı Türk vatandaşların gitmesiyle yaşandı. Kerem Karataş'ın ağabeyine ulaşan kişiler Kerem'i dün gördüğünü iddia eden bir kadının varlığından söz etti. 

Ağabey Mustafa Karataş bize ulaşarak şu bilgiyi verdi:

"Dün oraya giden vatandaşlarımız bir kadının onu gördüğünü söylediğini iletti. Sonra giden arkadaşlarımız bulamadılar. Vatandaşlarımızdan ricamız ara ara verdiğimiz konuma bakmaları çevredeki insanlara sormaları. Kerem kaybolmadan önce belirttiğimiz konuma yakın bir sheltera kayıt yaptırmış ama içerde yer olmadığını bir gün sonra gelmesini söylemişler. En son o zaman konuşmuştuk. Parası bitmişti bizden para istedi gönderdik bir daha da haber alamadık. Vatandaşlarımızdan ricamız belirtiğimiz konuma yakın shelterlara Kerem'i sormaları belki onlarda birinde kalıyordur diye umut ediyoruz.  Amerikan polisine vatandaşlarımız başvurmalarına rağmen sonuç alamadılar.  Vatandaşlarımızdan ricamız Kerem'i aramaktan sormaktan vazgeçmemeleri. Allah bütün vatandaşlarımızdan razı olsun."

Kerem'in daha iyi bir hayat kurma hayaliyle ABD'ye gittiğini söyleyen Mustafa Karataş, "Daha iyi bir hayat daha iyi bir yaşam hayaliyle geldi biz hiç istememize rağmen gidip kendime orda yeni bir hayat kurucam orda olan arkadaşları na özenip gidip çalışıp daha iyi bir hayat hayaliyle gelmişti ama melesef hiç umduğu gibi olmadı geri gelmesi için o kadar baskı yapmamamıza rağmen o kadar zorluk yaşadım çalışıp bişeyler yapıp öyle gelicem diyordu

Kerem Karataş ile ilgili bilgi sahibi olanların gencin ağabeyi Mehmet Karataş'a ulaşması isteniyor.

Mehmet Karataş telefon: 05541293287

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com