Amerikan Futbolu oyuncusu geçirdiği kazada hayatını kaybetti!

Amerika Birleşik Devletleri Teksas eyaleti, Houston bölgesinde yaşanan bir araba kazasında NFL (Amerikan Futbolu) eski oyuncusu D.J. Hayden dahil altı kişi hayatını kaybetti.

Amerikan Futbolu oyuncusu geçirdiği kazada hayatını kaybetti!
12 Kasım 2023 - 19:00

Amerika Birleşik Devletleri Teksas eyaleti, Houston bölgesinde yaşanan araba kazasında altı kişi öldü. Ölenler arasında NFL (Amerikan Futbolu) eski oyuncusu D.J. Hayden da bulunuyordu.

Yetkililerin açıklamalarına göre bir araç, yüksek hızda kırmızı ışıkta geçti ve geçiş hakkı olan başka bir araca çarptı. Kaza sonrasında olay yerinde 4 kişinin öldüğü, 2 kişinin ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtildi. Hayatını kaybedenler arasında 33 yaşındaki NFL oyuncusu da yer alıyordu.

Raiders'da 4 Sezon Geçirmişti

Hayden, oynadığı sekiz sezonun dördünü Raiders'da geçirdi ve ayrıca Detroit, Jacksonville ve Washington'da da oynadı.

Kaza sonrası Raiders tarafından yapılan açıklamada. “D.J.'nin cesareti, azmi ve takım arkadaşlarına olan bağlılığı çok özeldi. Onu tanıyan herkes tarafından sevgiyle hatırlanacak" ifadeleri kullanıldı.

Houston Üniversitesi ise yaptığı açıklamada başsağlığı dileklerini iletti. Üniversite yetkilileri, “Houston Üniversitesi topluluğunun tamamı, eski futbol öğrencisi, sporcu D.J.'nin trajik vefatından dolayı çok üzgün" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

https://www.alexa.com/siteinfo/abdpost.com