10 Yıldır Kayıp Olan Alyanslarını, Milton Kasırgası Geri Getirdi!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletini vuran Milton Kasırgası, bölgede büyük hasara yol açarken, Laura ve Basil Yorio çiftinin hayatında beklenmedik bir mutluluğa da vesile oldu: 10 yıldır kayıp olan alyansları.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletini vuran Milton Kasırgası, bölgede büyük hasara yol açarken, Laura ve Basil Yorio çiftinin hayatında beklenmedik bir mutluluğa da vesile oldu: 10 yıldır kayıp olan alyansları.

Kasırga, saatte 193 km hıza ulaşan rüzgarlarıyla karaya vurduğunda, çift evlerini tahliye etmek zorunda kaldı. Ancak ertesi gün evlerine döndüklerinde, Laura’nın arka bahçede parıldayan bir nesneye gözleri takıldı. Başta bunun bir anahtarlık olduğunu düşünse de, daha sonra bu nesnenin kocasının yıllar önce kaybettiği alyansı olduğunu fark etti.

Laura, “Yaklaşık 10 yıl önce bir inşaat yaptırmıştık ve bir anda alyans kayboldu. Bahçemizde defalarca arama yaptık, hatta çimlerin bakımını yaptırdık,” dedi. Çift, Milton Kasırgası’nın şiddetli yağmurlarının, uzun süre kayıp olan yüzüğü topraktan çıkardığına inanıyor.

Laura, “Birçok insan zor zamanlar geçiriyor. Mutlu olduğum için biraz suçlu hissediyorum ama bu benim için iyi bir şeydi,” diyerek duygularını ifade etti.