74 Yaşındaki Zavallı Kadın, Trenin Önüne İtildi!

Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletinde meydana gelen trajik bir olayda, 74 yaşındaki bir kadın, yabancı bir adam tarafından platformda bir trenin önüne itilerek hayatını kaybetti. 

Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde meydana gelen trajik bir olayda, 74 yaşındaki bir kadın, yabancı bir adam tarafından platformda bir trenin önüne itilerek hayatını kaybetti. 

Yaşlı kadın, San Francisco'daki Powell Street İstasyonu'na yaklaşan Millbrae yönüne giden bir trene doğru gece 11 civarında itildi. Yetkililerin açıklamasına göre, kadın platforma düşmeden önce başını trene çarptı ve hemen ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hastanede hayatını kaybetti.

74 yaşındaki kadını trenin önüne itmekle suçlanan adam, olayın hemen ardından polis tarafından tutuklandı. Bildirilen hapishane kayıtlarına göre, şüpheli Trevor Belmont (49), San Francisco İlçe Hapishanesi'ne gönderildi. Soruşturma halen devam ediyor ve yetkililer olayın detaylarını araştırmaya devam ediyor.