8 Yaşındaki Çocuk, Aile İçi Şiddetin Kurbanı Oldu!

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde bulunan Queens bölgesinde 8 yaşındaki bir çocuk, aile içi anlaşmazlık sonucu bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bulunan Queens bölgesinde 8 yaşındaki bir çocuk, aile içi anlaşmazlık sonucu bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri saldırganı vurup etkisiz hale getirdi.

New York Polis Departmanı tarafından yapılan açıklamaya göre, 8 yaşındaki çocuk, 20 yaşındaki bir adam tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Saldırganın ise polis tarafından vurulmasının ardından hayatını kaybettiği bildirildi. Yetkililer, saldırının aile içi anlaşmazlıktan kaynaklandığını ve şüpheli ile kurbanın kardeş ya da üvey kardeş olabileceğini belirtti. 

Olay, Queens’in Jamaica semtindeki 94. Cadde'de bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Sırtından bıçaklanmış halde apartman binasından çıkan 29 yaşındaki bir kadının polisten yardım istediği belirtildi.

Polis ekipleri daireye girdiklerinde, saldırganın 43 yaşındaki babasını bıçakla tehdit ettiğini gördü. Şüpheli, polis memurlarının bıçağı bırakma yönündeki tekrarlanan emirlerine uymadı. Bunun üzerine bir polis memuru, saldırganı etkisiz hale getirmek amacıyla bir el ateş etti. Ağır yaralanan şüpheli, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

29 yaşındaki kadın ve 43 yaşındaki adamın da yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı ve durumlarının iyi olduğu bildirildi.