9 Yaşındaki Kızı Marketten Kaçırdı Polis Kovalamacasında Öldü

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York bölgesinin Queens semtinde korkunç bir olay meydana geldi.

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York bölgesinin Queens semtinde meydana gelen korkunç olay, ABD'yi sarsacak cinsten. 64 yaşındaki Wayne Noel, bir markette alışveriş yapan 9 yaşındaki bir kızı kaçırıp cinsel taciz gerçekleştirdikten sonra, polisle girdiği kovalamaca sırasında hayatını kaybetti.

Küçük kızın büyükannesi tuvalet molası verdiği sırada, Noel bu fırsatı değerlendirerek kızı zorla arabasına bindirdi. Korkunç bir şekilde, Noel çocuğa arabada ve sonrasında markette cinsel saldırıda bulundu. Suçlu, küçük kızı sokağa bıraktıktan sonra kaçtı.

New York polisi, olayın ardından marketin güvenlik kameralarını inceleyerek Noel'in kimliğini tespit etti ve 18 saat süren yoğun bir arama başlattı. Tüm New York'un nefesini tutarak beklediği bu süreçte, Noel'in daha önce de benzer suçlardan sabıkalı olduğu ortaya çıktı. 2022'de bir kadını kaçırmaya teşebbüs etmiş ancak kadın kurtulmayı başarmıştı.

Noel'in arabası tespit edildi ve polis, onu durdurmaya çalıştı. Ancak Noel, kırmızı ışıkta geçerek diğer araçlarla çarpıştı. Kaza sonucunda ağır yaralanan Noel, hastaneye kaldırıldı fakat kurtarılamadı. Olay, ABD'de çocuk güvenliği ve suçla mücadele konularında büyük yankı uyandırdı.