ABD'de Mangal Yapan Türk Ailenin Evini Polisler ve İtfaiyeler Bastı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan bir Türk aile, evlerinin bahçesinde mangal yapmak isterken başını derde soktu. Şikayetler üzerine ailenin evini polis ve itfaiye ekipleri bastı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan bir Türk aile, evlerinin bahçesinde mangal yapmak isterken başını derde soktu. Evlerinin bahçesine odunlarla ateş yakan aile, kısa sürede mahallenin dikkatini çekti ve sonuçta polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesine maruz kaldı.

Ailenin mangal keyfi, evlerinin bahçesinde yaktıkları ateş nedeniyle hızla yayılan duman ve koku ile çevredeki mahalle sakinlerinin şikayetlerine yol açtı. Rahatsız edici kokuların ve yoğun dumanın mahalleyi sarması üzerine, vatandaşlar polis ve itfaiyeye ihbarda bulundu.

İtfaiye ve polis ekipleri, ihbarın ardından hızla olay yerine intikal etti. Bahçelerinde ateş yanan Türk aile, kapılarında gördükleri itfaiye ve polis ekipleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. İtfaiye görevlileri, bahçenin kenarındaki çitlerden ateşi inceledikten sonra, bir görevlisinin çitlerin üzerinden atlayarak bahçeye girmesiyle yanan ateşi kontrol altına aldı.

Olay anını video kaydına alan aile, “Evet arkadaşlar, baskına uğradık” şeklinde yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı. Kapılarında polis ekiplerini gören aile, "Herkes bizi şikayet etti" diyerek yaşadıkları duruma isyan etti.