ABD'li Fenomen Check-Up İçin Türkiye'ye Gitti: Ödediği Fiyat Gündem Oldu!

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan sosyal medya fenomeni Bryn Elise, Türkiye'ye giderek kendi ülkesinden kat ve kat ucuza check-up yaptırdığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan sosyal medya fenomeni Bryn Elise, Türkiye'ye gelerek "ucuza" bir check-up yaptırmasıyla gündeme oturdu. 

Elise, ABD'de en az 10 bin dolara mal olacağını ve aylarca sıra beklemesi gerekeceğini belirttiği check-up hizmetini Türkiye'de yalnızca 810 dolara yaptırdı.

Özel bir hastanede gerçekleştirilen check-up sırasında boy-kilo ölçümü, kan testi, EKG, röntgen ve tiroit ultrasonu gibi birçok kontrol yapıldı. Elise, Türkiye ziyaretinin bir kısmında ülkeyi gezdiğini de paylaştı.

Genç kadın, "Hayatımın en kapsamlı check-up'ını yaptırmak için Türkiye'ye uçtum. ABD'de bu hizmet için çok daha fazla ödeme yapmam gerekecekti ve uzun bir süre randevu beklemem gerekecekti" şeklinde konuştu. Dahiliye ve jinekoloji doktorları tarafından görüldüğünü dile getiren Elise, toplamda yaklaşık 30 test ve tarama yaptırdığını ifade etti.

Daha önce de saçını yaptırmak için Türkiye’ye gelen Elise'nin bu deneyimi sosyal medyada büyük ilgi gördü.