ABD'li Ünlü Rapçi Travis Scott Haneye Tecavüzden Tutuklandı!

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan dünyaca ünlü rapçi Travis Scott, Florida'nın Miami kentinde bulunan Dade County'de haneye tecavüz suçlamasıyla tutuklandı.

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan dünyaca ünlü rapçi Travis Scott, Florida'nın Miami kentinde bulunan Dade County'de haneye tecavüz suçlamasıyla tutuklandı. 33 yaşındaki rapçinin tutuklanma sırasında alkollü olduğu belirtildi.

Gerçek adı Jacques Bermon Webster olan Travis Scott'ın, gözaltına alınmadan önce bir evin içine izinsiz olarak girdiği ve burada uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddia ediliyor. Olayın ayrıntıları henüz tam olarak netleşmemiş olsa da, Scott'ın bu suçlamalar karşısında nasıl bir savunma yapacağı merak konusu.

Travis Scott'ın Avrupa turu kapsamında Circus Maximus isimli konser serisinin önümüzdeki Cuma günü Hollanda'da başlaması planlanıyordu. Bu tutuklama, ünlü rapçinin tur programını ve kariyerini ciddi şekilde etkileyebilir.

Ünlü model Kylie Jenner'dan iki çocuk sahibi olan Travis Scott'ın avukatları ve temsilcileri, konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.