Ali Baba Yağmur Çamur Demiyor

Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunduğu her yerde fark yaratan pek çok Türk göçmen var. Bunlardan biri da New Jersey'de yaşayan Ali Baba retoranlarının sahibi Ali Rıza Doğan. Doğan her fırsatta yardıma ihtiyacı olanlara yardıma koşmayı görev sayıyor. Sık sı sokaklarda yemek dağıtan Doğan bu sefer yağmurun azizliğine uğradı. Ama bakın ne yaptı...

Gittikleri her yerde fark yaratan pek çok Türk göçmen var. Bunlardan biri de New Jersey'de Ali Baba restoranlarının sahibi Ali Rıza Doğan.

Yardımeverliğiyle bilinen Doğan her çarşamba sokak enfes yemeklerinden dağıtıyor.  Hiçbir şeyi esirgemeden tezgahını kuran Doğan nefis yemekleri isteyen herkese veriyor.

Civarın Ali Babası olan Doğan bu kez yağmurun azizliğine uğradı. Yemek dağıtırken başlayan sağanak yağmura aldırmayan Doğan ve ekibi isteyenlere yemek vermeyi sürdürdü.

Doğan o anları instagram hesabından paylaştı. Ali Baba paylaşımına "Yardimin saati gunu zamani nerde hangi havada belli olmaz." yazdı. 

Ali Rıza Doğan ve başka bir çok restoran sahibi Türkiye göçmeni salgın dçneminde de sağlık çalışanlarına yemek dağıtmış ve takdir toplamışlardı.