Amerika Türk Kadın Dayanışma Grubu Türk Kültürü etkinliği düzenledi

Amerika Türk Kadın Dayanışma Grubu'nun gerçekleştirdiği aile etkinliğinde, Türk kültürünün gelecek nesillere aktarılması vurgulandı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan iş insanı Aycan Çam'ın öncülük ettiği Amerika Türk Kadın Dayanışma Grubu, aile etkinliği gerçekleştirdi.

4 kasım günü düzenlenen etkinlikte, Türk ailelerinin ve çocuklarının keyifli vakit geçirmesi ve Türk kültürünü daha iyi anlamaları amaçlandı. 

Aycan Çam, daha fazla proje ile aile birliğini destekleyeceklerini ifade etti ve Türk kültürünün gelecek nesillere aktarılması adına bu tür faaliyetlerin çok önemli olduğunu vurguladı.

Başarıları Artarak Devam Ediyor

Kurdukları whatsapp grubunda 500 kişiyi geçkin bir sayıya ulaşan Amerika Türk Kadın Dayanışma Grubu, faaliyetlerine ara vermeden devam edeceklerini duyurdu.

Grubun başarısı nedeniyle çok mutlu olduğunun altını çizen iş insanı Aycan Çam, “Çok mutluyum. Yılmadan bir cumhuriyet kadını olarak Atatürk’ün çizmiş olduğu çağdaş yolda ilerleyeceğiz. Ondan ve onun ideallerinden ilham alarak görevimizi yerine getireceğiz” dedi.