Aniston JD Vance'dan Rahatsız

Amerika Birleşik Devletleri'nde Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'ın 15 Temmuz'da yardımcısı olarak atadığı JD Vance'in çocuksuz kadınlara "kedi hanım" demesini eleştiren Jennifer Aniston, "Onun başkan yardımcısı olabileceğine inanmıyorum" dedi.

Jennifer Aniston, Senatör JD Vance'in, 2021 yılında, Başkan Yardımcısı Kamala Harris gibi doğum yapmamış kadınlar için söylediği "kendi hayatlarından mutsuz, çocuksuz kedi hanımları" yorumunu gündeme getirerek onun ABD'nin bir sonraki başkan yardımcısı olabileceğine "gerçekten inanamadığını" söyledi.

Aniston, "Söyleyebileceğim tek şey... Vance'ın kızınızın bir gün kendi çocuklarını doğuracak kadar şanslı olmasını diliyorum. Umarım ikinci seçenek olarak tüp bebek tedavisine yönelmek zorunda kalmaz" dedi.

TWEETİ PAYLAŞTI

Aniston'ın paylaşımında, Vance'in Temmuz 2021'de o zamanki Fox News sunucusu Tucker Carlson ile yaptığı röportajı yeniden ortaya çıkaran bir tweet'in ekran görüntüsü yer alıyordu. 39 yaşındaki Ohio Cumhuriyetçisi röportajda, ABD'nin "kendi hayatlarından ve yaptıkları seçimlerden mutsuz olan ve bu yüzden ülkenin geri kalanını da mutsuz etmek isteyen bir grup çocuksuz kedi hanımı" tarafından yönetildiğini söylemişti.

Harris, Başkan Joe Biden'ın 2024 başkanlık yarışından çekilmesinin ardından şu anda başkanlığa aday. Harris , kocası Doug Emhoff'un 29 yaşındaki oğlu Cole ve 25 yaşındaki kızı Ella adlı iki çocuğunun üvey annesi. Vance ve eşi Usha'nın ise 6 yaşındaki Ewan ve