Annesinin Kopyası! Ünlü Yıldızın Kızı Evlendi!

Amerika Birleşik Devletleri New York eyaleti Hudson vadisi ünlübir düğüne ev sahipliği yaptı. Ünlü yıldız Susan Sarandon'un kızı Eva Amurri cumartesi günü "Fransız bahçe partisi" temalı bir düğünle evlendi.

Susan Sarandon'ın kızı Eva Amurri şef Ian Hock ile evlendi. People'ın Pazar günkü haberine göre Eva Amurri cumartesi günü New York'un Hudson Vadisi'nde şef Ian Hock ile dünya evine girdi. 

Gelinin annesi Susan Sarandon ve eski sevgilisi Tim Robbins, çiftin "Fransız bahçe partisi" temalı nikah törenine katılan 40 davetli arasındaydı. Amurri, "Gerçekten her şeyin merkezinde küçük aile birimimizi bulundurmak istedik ve bunu bizim kadar çocuklarla da ilgili hale getirmek istedik" dedi.

Sarandon'ın 39 yaşındaki kızı, iki yıl birlikte olduktan sonra şubat ayında 40 yaşındaki şefle nişanlanmıştı. O dönem Instagram üzerinden 14 ayarlık özel yüzüğünü tanıtmıştı.

Babası İtalyan yönetmen Franco Amurri olan Amurri, daha önce 2011'den 2020'ye kadar eski kocası Kyle Martino ile evliydi.  

Eski çift, Kasım 2019'da ayrıldıklarını duyurduğunda üçüncü çocuklarını bekliyorlardı. Şu anda 4 yaşında olan Mateo, 9 yaşındaki Marlowe ve 7 yaşındaki Major adlı kardeşlerine katılarak Mart 2020'de dünyaya geldi. Amurri ve 43 yaşındaki Martino, yıllar boyunca dostane bir ortak ebeveynlik dinamiğini sürdürdüler, hatta çocukları ve Hock'la birlikte gezilere çıktılar.

Hock ve Amurri, düğünlerinin ardından balayı için İtalya'ya doğru yola çıkarlar.