ATA-DC Üyeleri Quincy Park'ta Bir Araya Geldi

Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren Washington DC Türk Amerikan Derneği (ATA-DC) üyeleri, geçtiğimiz hafta sonu Quincy Park'ta düzenlenen özel bir etkinlikle bir araya geldi.

Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet gösteren Washington DC Türk Amerikan Derneği (ATA-DC) üyeleri, geçtiğimiz hafta sonu Quincy Park'ta düzenlenen özel bir etkinlikle bir araya geldi. Bayram ve Babalar Günü'nü kutlama amacıyla gerçekleştirilen piknikte konuklar; oyunlar, lezzetli Türk mutfağından örnekler ve keyifli sohbetlerin tadını çıkardılar.

Etkinlikte ayrıca, ATA-DC'nin 2024 yönetim kurulu seçim sonuçları da duyuruldu. Başkan Yardımcısı Koray Kukrer'in yanı sıra yeni yönetim kurulu üyeleri Mert Arkan, Burak Geyikçi, Özlem Akkaya, Aynur Kahveci Özdemir, İzlem Tanık Moore ve Selçuk Oflaz, üyelerden büyük destek aldı.

Geceye damgasını vuran anlardan biri ise eski ATA-DC başkanı Gizem Şalcıgil White'a "Olağanüstü Liderlik Ödülü"nün verilmesiydi. White, derneğe yaptığı katkılardan dolayı alkışlarla anıldı.

Eğlencenin yanı sıra etkinlik, 2023-2024 dönemi Genç Kültürel Elçi programı mezunlarının da sertifikalarının takdim edildiği bir törenle renklendi. 

Etkinlikteki lezzetli yemekler için Akkiva Grill'e ve katkılarından dolayı diğer gönüllülere de teşekkür edildi. Müzik performansları ise Cemil Akça ve arkadaşları tarafından seslendirildi.

Etkinlikten elde edilen gelirlerin, 2024 Washington DC Türk Festivali'nin düzenlenmesine katkı sağlayacağı belirtildi. 

ATA-DC'nin etkinlikleri, Türk kültürünü ve topluluğunun bir araya gelmesini desteklemeye devam ediyor.