Barron Trump Ayakta Alkışlandı

Amerika Birleşik Devletleri'nde başkanlık seçimi yarışı hız kazanırken başkan adayı Donald Trump Florida mitinginde boy gösterdi. Mitingde ilk kez oğlu Barron Trump'ı takdim eden Trump, "Oldukça popüler. Bunu konuşmamız gerek" dedi. Kalabalık Barron Trump'ı ayakta alkışladı.

Barron Trump, babası Donald'ın Florida mitinginde ayakta alkışlandı. Donald Trump'ın en küçük oğlu Barron Trump, babasının salı günü Florida'da düzenlediği mitinge katıldı. Eski başkan, bunun genç Trump'ın seçim yolculuğundaki ilk adımı olduğunu söyledi. 18 yaşındaki Barron, babası eski başkanın zekası, tavırları ve artan popülaritesi nedeniyle kendisini övdüğü sırada Trump destekçilerinden oluşan  kalabalığa dönüp el salladı.

"BUNU KONUŞMAMIZ GEREK"

Donald Trump oğlu ile ilgili, "Bu genç bir adam. Daha yeni 18 yaşına girdi. Ah, şuna bakın.  Şu anda üniversiteye giden çok genç bir adam. İstediği her üniversiteye girdi ve seçimini yaptı. Çok iyi bir adam. Barron, bunu ilk kez yapıyor... Ayağa kalk" derken, oğlu ayağa kalkıp kalabalığa bir kez daha el salladı. 78 yaşındaki eski başkanın sözleri kalabalığın tezahüratlarını yoğunlaştırdı. Oğlunun oldukça popüler olduğunu söyleyen Donald Trump "Don ve Eric'ten daha popüler olabilir, bunu konuşmamız gerek" dedi.  

Geçtiğimiz günlerde Donald Trump'ın golf sahasındaki bir görüntüsü basına sızdırılmıştı. Videoda yanında oğlu Barron Trump da olan Trump Biden ve Kamala Harris ile ilgili değerlendirmeler yapıyordu.