Bianca Yine Çıplak

Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya eyaleti Los Angeles kenti Century City semtindeki bir sinema salonunda "A Quiet Place: Day One" filmini izlemeye giden Kanye West ve Bianca Censori çifti yine ilgi odağı oldu. Bunun sebebi Bianca Censori'nin kıyafetiydi. Censori her seferinde küçülen kıyafetlerinden biriyle meraklı bakışlara aldırmadan salına salına yürüdü.

Çift, Los Angeles'ın Century City semtindeki bir sinema salonunda "A Quiet Place: Day One" filmini izlemeye gitmeden önce Bludso's BBQ'da zaman geçirdi. 

29 yaşındaki Censori, gümüş rengi bikini üstünü, dar, şeffaf şortuyla kombinleyerek hayal gücüne pek yer bırakmadı.Görünümünü şeffaf topuklu ayakkabılar ve kamuflaj desenli beyzbol şapkasıyla tamamlayan Censori kısa siyah saçlarını düz bıraktı. 

Censori'nin cesur giyiminin aksine 47 yaşındaki West, siyah şort ve gri kapüşonlu üstten oluşan rahat bir kombin tercih etti.

Sinema salonuna vardıklarında Censori rapçinin koluna girdi. Censori geçtiğimiz ay İtalya'da bir akşam yemeğinde giydiği iddialı bodysuit ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Censori'nin ilginç kıyafetlerinden biri de şeffaf bir pançoydu. 

Kanye West'in birkaç gün önce 22 yaşındaki model Mikaela Lafuente'ye mesaj attığı ve birlikte "takılmak" istediği iddia edilmişti. 

Lafuente'nin sosyal medyada daha sonra sildiği paylaşımında Kanye West için, "Mesaj oldukça tuhaftı çünkü kendisiyle daha önce hiç konuşmamıştım ve kendisini hiç görmemiştim" dediği bildirildi. Kanye West bu iddiaya yanıt vermedi. 

Çiftin bu iddialardan birkaç gün sonra birlikte görüntülenmesi gövde gösterisi olarak yorumlandı.