Boşanmalardan Evlilik Yıl Dönümlerine... Ünlüler Dünyasında Neler Oluyor?

David ve Victoria Beckham'ın 25. evlilik yıldönümleri, Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in evliliklerinde yaşanan krizler ve BTS üyesi Jin'in Paris Olimpiyatları'nda üstleneceği özel görev son günlerde sosyal medyada merak konusu oldu. İşte son günlerde çok konuşulan magazin haberleri...

David ve Victoria Beckham, 25. Evlilik Yıldönümlerinde Mor Kostümleriyle Göz Kamaştırdı!

Ünlü futbolcu David Beckham ve moda ikonu Victoria Beckham, 1999 yılında muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdikleri günün 25. yıldönümünü mor kostümleriyle kutladı. Antonio Berardi imzalı bu özel kıyafetleri yeniden giyen çift, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla hayranlarını büyüledi.

Victoria Beckham, genç kızlara taş çıkartan fiziğiyle ve zamanın ötesinde şıklıklarıyla dikkatleri üzerine çekerken, çiftin birlikte geçirdikleri 25 yıl boyunca sağlam bir ilişki sergiledikleri de vurgulandı. Özel kutlama için tercih ettikleri mor renkli kıyafetlerle moda dünyasına yine damga vuran Beckham çifti, günümüzde de popülerliğini korumayı başaran ender çiftlerden biri olarak öne çıkıyor.

David ve Victoria Beckham, 25 yıl önceki düğünlerinden hatırlanan mor kostümleriyle bir kez daha modaya yön verirken, sosyal medyada da büyük ilgi gördüler.

25 yıl boyunca birlikte geçirdikleri zamanı ve tutkulu birlikteliklerini kutlayan Beckham çifti, aynı zamanda medyanın sıkça takip ettiği bir ikili olmaya devam ediyor.

İlişkilerindeki sağlamlık ve modaya yön veren tarzlarıyla, David ve Victoria Beckham, magazin dünyasında adlarından sıkça söz ettirmeye devam edecek gibi görünüyor.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck Boşanma Eşiğinde mi? 

ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez ve eşi, ünlü aktör Ben Affleck’in evliliklerinin sona erme noktasında olduğu konuşuluyor! Yakın çevrelerden gelen iddialara göre, çift zaten dört ay önce, mart ayında ayrılmış. 

Affleck'in, 54 yaşındaki eşi Lopez’in son film galasına katılmaması ve Lopez'in tatildeyken eşyalarını toplaması gibi olaylardan sonra ortaya çıkan iddialar, boşanma spekülasyonlarını güçlendiriyor. Birlikte aldıkları malikaneyi satışa çıkarmaları da bu iddiayı destekleyen diğer bir detay olarak karşımıza çıkıyor.

2003 yılında nişanlanıp 2004'te ayrılan, sonrasında farklı ilişkilere yelken açan ve 17 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelen Lopez ve Affleck, 2022 yılında tekrar evlenmişti. Ancak şimdi, çiftin ilişkisinde büyük bir sorun yaşandığı söylentileri medyayı sallıyor.

BTS Üyesi Jin, Paris Olimpiyatları'na Gidiyor

Dünya çapında milyonlarca hayranın tutkulu bir şekilde takip ettiği Güney Koreli K-pop grubu BTS, sadece müzik dünyasında değil, kültürel etkileriyle de adından söz ettiriyor. Grubun her bir üyesi, sahnedeki enerjileri ve derin anlamlı sözleriyle gençlerin ve yetişkinlerin kalplerinde yer etmiş durumda.

Son dönemde tamamladığı askerlik hizmetiyle de gündeme gelen BTS üyelerinden Kim Seok-Jin, yaklaşan Paris Olimpiyatları'nda özel bir görev üstlenecek.

Jin, geçtiğimiz haftalarda tamamladığı 18 aylık zorunlu askerlik görevinin ardından, 26 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan oyunlarda meşale taşıyıcısı olarak yer alacak.

Jin'in, meşale turunda Güney Kore'yi temsil ederek uyum ve barış mesajları ile ev sahibi ülke Fransa'nın çeşitli tarihi yerlerini ziyaret etmesi planlanıyor.

Jin'in yanı sıra grup üyeleri, kariyerlerinin her aşamasında küresel barış ve sevgi mesajları ile hayranlarına ilham vermeyi sürdürüyor.

BTS'in müziği, Kore pop kültürünün ötesine geçerek dünya genelinde bir hareket haline gelmiş durumda. Grubun şarkıları, gençler arasında sosyal medyada ve konserlerde coşkuyla karşılanıyor, sanatları ise sadece bir müzikal yetenek değil, aynı zamanda evrensel bir dil olarak kabul ediliyor.

BTS grubunun askerlik dönemleri nedeniyle ara verdiği şarkıcılık kariyerine, Jin'in katılımıyla birlikte yeniden başlaması planlanıyor. Grubun Haziran 2025'te hayranlarıyla buluşması bekleniyor.